:: Klik Semua Wokayy :) ::

Tuesday, April 19, 2011

Terima Kasih Atas Kurnia

aku gembira dengan kehidupan aku,
setiap detik, setiap saat,
aku dapat rasakan kebahagian tue,
mungkin ini bayaran balik dengan pengorbanan yg telah aku lakukan,

aku menadah tangan,
memanjat kesyukuran atas kurniaan ilahi
menghadirkan dia mengisi kekosongan hidupku,
dan atas segala nikmat yg dikurniakan-Nya,
walaupun kadang2 ada kedukaan itu datang,
dan menyiksa ku.

ketahuilah
dikau insan yang menjadi pelengkapku
setiap senyum dan gelak tawamu buat aku gembira,
melihat wajahmu buat aku rasa tenang,
tapi jika kamu menangis dan berduka
itu membuat aku resah  dan tak tentu arah.

suatu hari nanti dikau akan pergi jauh dari aku
beribu ribu batu jauhnya
jadi masa yang singkat bersamamu
akan aku manfaat kan sepenuhnya
aku xdapat paksa kamu untuk terus bersamaku
dan terus setia padaku
kerna kesetiaan datangnya dari hatimu
tapi bagi ku
aku akan terus menantimu hingga hujung nyawa
selagi aku mampu selagi aku terdaya

ketahuilah yang kita  xkan terpisah oleh waktu
xkan terpisah oleh jarak
selagi kita berpegang pada dua perkara
iaitu

..percaya dan setia..

ketahuilah syg, saat dikau jauh disana kelak
meninggalkan ku
aku akan terus merinduimu
dan 
terus menyayangimu
...

p/s : alangkah bahagianya jika ada urg yg mluahkn prasaanya gni dgn awek dia.. huhuhu..         sswweeettt sgt....   (copy paste dr blog seseorg ba ni.. heheheh)  tp sekurang kurangnya aku dah baca post nie biar pun dari blog org lain.. ok la tue,,.. lalaalalalal~~ 
Neway, post kamu swwweeeettt sgt.. thumbs up la.. heheh.. len kali post byk2 ya so dpt copy paste... heheheheh

♥ Thanx Sudi Baca Entry RotiKaya.. Mwaahh ♥

5 Orang Paling K.I.U.T:

:: kotak hati ayu :: said...

waahhhh... cweeet bangat neehhh... =)

LieQ keelyng said...

ssswweeett kn ayu syg??bestnya kalo kaka yg jd pmpn 2...

:: kotak hati ayu :: said...

ayu pun mau jd girl itu juga~ kaka kan da jd puteri salju~~

LieQ keelyng said...

heheh.. cewwaahhh.. maw jgk 2.. lalalalalal~ kaka doakn ayu jd pmpn 2 k.. heheh

^ C.e.n.g.k.i.h ^ said...

sweet sekali!

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...