:: Klik Semua Wokayy :) ::

Saturday, December 24, 2011

:: Buah Hati Ke-2 David Beckham ::


Helloww Peeps & Readers!! 
Pepagi buta ni aku "ter"rajin la pulok nak menghapdet belog ni..
Tadi aku ni usha2 la belog2 orang lain kan..
Ala orang putih cakap blogwalking. hehehe..
Aku terbaca la belog otai ni..
Aku terdiam kejap cz terbaca post dia pasal my fevret player in football.
DAVID BECKHAM!!
Victoria Beckham atau lebih dikenali sebagai Posh telah selamat melahirkan anak ke-4 mereka..
Setelah sekian lama menunggu, kini mereka dikurniakan jugak princess bagi menyerikan hidup mereka
 
Beckham wif his Little Cute Princess

Pada 11072011 baby comel mereka dilahirkan dengan seberat 71 paun.
Ketiga2 abangnya iaitu Brooklyn, Romeo dan Cruz veryla da excited dengan kelahiran adek mereka..

Hepy jew nengok drg ni..


P/S: Lepas ni Beckham tamaw da skandal2 bagai ea?? Da dpt da pon baby gurl yg cuumilll.. huhuhuu..
 




 
 


♥ Thanx Sudi Baca Entry RotiKaya.. Mwaahh ♥

2 Orang Paling K.I.U.T:

ainasuhana said...

memang peminat beckham lah nie.. hehehe.. cantik header.. thanks to abang ben for bring me here..

::Misz Roti Kaya:: said...

heheh. minat sgt tgk beliau men bole dear.. tq jgk.. n credit abg ben!!

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...