:: Klik Semua Wokayy :) ::

Wednesday, May 9, 2012

:: Yeyeye.. Jumpa Abg ALLY!! ::


Hello readers!!

Syiiuuukkknyaaaaa... Tadi aku n da genk jumpa dengan abg ALLY ISKANDAR seyh!!
Hahahahahahahaha..
Sebenarnya kitawog pegi beli barang tuk program aku hari khamis & jumaat ni..
'Futsalicious Camp'  khusus tuk budak2 futsal aku..
Aku sebagai pengarah projek sama2 turun padang tuk beli barang2 keperluan camp  nanti..
 Da puas beli barang tu kitaowg nak pegi makan la ni.
Nak dijadikan cerita, masa nak parking tu aku macam tengok Ally Iskandar dan Pipa kawan aku mengiyakan
Kitaowg apa lagik.. Gila nak amik gambar la... Tunggu punya tunggu..
Abg ALLY pon kuar dari sebeneleben  tu kan..
Kitaowg dengan muka tembok dan tiada perasaan malu memanggil abg ALLY hanya nak tangkap gambar..
Nampak sangat JAKUN!!

Klik-klik....


Guna hp si BOTAK tu

Abg ALLY comel!!


Taaaaaaddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Kiut kan gambar kami even semua pon muka selenga.. Jelek lagik... wakakakakakakaka
Abg Ally peramah yaawww!!
TQ sudi nak amik gambar ma kami yang kerdil ini.. wakakakakakaka...




♥ Thanx Sudi Baca Entry RotiKaya.. Mwaahh ♥

10 Orang Paling K.I.U.T:

Sheqynne Hotloverzs said...

untunglahh :)

Sya Syazana said...

hengsem nya husband farahinlee ni~

Iza Zaty said...

Wahh , bestnye !

::MiszRotiKaya:: said...

@Sheqynne Hotloverzs jan jeles ye.. abg ALLY dtg UUM bg talk.. seyes sumilll..

::MiszRotiKaya:: said...

@Sya Syazana taw xpa.. btuah farah lee..

::MiszRotiKaya:: said...

@Iza Zaty bestla.. tserempak masa abg ALLY nak g makan char kuew teow yg femes kt cne..

dapurCikWan said...

excited ye..jumpa abg Ally =)
jemput ke blog Cikwan ye..
http://dapurcikwan.blogspot.com/

::MiszRotiKaya:: said...

@dapurCikWan eksited tlebih da ni.. hehehe.. oret... jom terjah sna..

Honey Yeo said...

@Sheqynne Hotloverzs
seriously jealous huhu..bestnya dapat jumpa abang ally..

::MiszRotiKaya:: said...

@Honey Yeo huhuhu.. nak wat camna dear.. masa bg talk 2 kemas cket.. lgk comell

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...