:: Klik Semua Wokayy :) ::

Thursday, January 12, 2012

:: I ♥ TAWAU ::

 
Hyyeeepppp semua...
Seperti yg korang baca kat title tu..
YES!! I'm TAWAURIAN!!
Tetiba la pulak aku miss banget wif my hometown ni..
Padahal aku je 4 ke 5 bulan kat sini lepas balik cuti ari tu..
Time2 setadi jugak aku rindu kat TAWAU ni..
Kan da xpokes nak setadi ehh..

Aku da xsabar nak balek SABAH..
Cepat2la abes paper ni.. Serabut da pala hotak aku nihh..
Tapi, abes exam pon aku bukannya balek Tawau pon..
Atleast bole jugak aku ubat rindu aku dgn Tawau ni bila balek uma kazen aku kt Klang nuhh..
Boleh makan masakan Tawau..
Heheheeheheheheheh..


P/s: LieQ!!!!!! G la setadi sana ehh!! Esok exam la.. Afala budak ni.. oke.. caauuu..





♥ Thanx Sudi Baca Entry RotiKaya.. Mwaahh ♥

2 Orang Paling K.I.U.T:

sI nYemPerEnG said...

leeeeqqqqq ,,, cantik bha kau pny blog . siyus im lovin it !!!!!~~~

::Misz Roti Kaya:: said...

ya dear??? cntik?? pnt ni mghias.. 3 ari blm tntu siap dear..

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...