:: Klik Semua Wokayy :) ::

Monday, March 26, 2012

:: Segmen : Pencarian Bloglist April Hazwan Hairy ::


Hello Readers!

Tengah hari buta ni aku tetiba rajin nak menghapdate blog aku ni..
Taw kenapa?? Sebab aku nak join 


 

Segmen : Pencarian Bloglist April Hazwan Hairy

Jom kita cekidaut oke..

1) Follow belog Hazwan Hairy
- Aku baru je follow tadi.. Tadi buka shoutbox tengok beliau komen suh join.. Aku apa lgk dengan sepantas kilatnya aku follow belog beliau..:)

2) Tajuk entry
- Segmen : Pencarian Bloglist April Hazwan Hairy

3) Cerita tentang belog MiszRotiKaya
- Belog ini dibuat untuk tujuan suka2 dan membolehkan aku curhat (curahan hati) dalam belog aku ni.. Juga bole dapat kawan kat sini.. hehehe.. Blog ni merupakan blog personal aku so suka hati aku la hapdate apa kat blog aku ni.. huhuhuhu.. kalau tak suka jangan baca kalau suka sila la follow.. :)

4) Kekerapan berblogging
- Hampir setiap hari pon aku buka blog aku ni baca entry2 baru dari kengkawan.. Aku update blog ni ikut mood dan ikut kesenangan.. kalau tak senang dan tak malas adalah entry baru tu.. hehe..

5) Link kan entry ni ke blog otai Hazwan Hairy
-Segmen : Pencarian Bloglist April


Tarikh Tutup : 27 Mac 2012
Mari kita ramai2 singgah blog beliau.. 






♥ Thanx Sudi Baca Entry RotiKaya.. Mwaahh ♥

3 Orang Paling K.I.U.T:

hairy said...

helo..terima kasih awk sbb sudi join..mri2 kita ramaikan..hehe..keep n blogging tau....salam knl

::Misz Roti Kaya:: said...

hehehe.. sama2.. bkwan kn biar sjuta.. hehehe.. ya2.. kalo ada masa sy bw k.. salam knl jgk..

Pecinta pink^^ said...

sggah bw:)

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...