:: Klik Semua Wokayy :) ::

Sunday, November 6, 2011

:: Alhamdulillahh ::

Assalamualaikum..

Hai semua!! Entry kali ni aku nak tulis sbb suka hati aku la aku nak post apa kat blog aku.. hahahaha.. Gurau jak.. Sebenarnya Cik LieQ tersangat la excited sbb da lulus ujian komputer tuk lesen memandu lorrhh.. Hhahaahahha... Korang jgnla gelak ke ketawa ke ataupon nak tsengih2 bila baca entry ni.. Bukan apa nak post entry ni cz share jak pon.. Addddooiiii..  Aku amik ujian ni sbnyk 3 kali barula aku lepas.. aaddddeeeiii.. maluuuu.. Yg 1st tym 2 aku g dgn my sister2 aku la.. Eun n 2heQ.. kami amik sama2.. Masa nk pg test computer 2 aku xsmpat nk stdy apa2 cz mlm 2 ada fire drill la puullllaaakkkk!! So redha jak la dgn reslut nti.. hehehe.. Smpai jak sna trus kami d suh dftr apa suma then msuk jwb.. 1st 2 kami ddk jarak2 cz rmai urg.. 45 minit telah blalu.. Dgn confidentnya kami pon kuar n get da result.. Adddeeeeeiiiiiii... 33 pon xlpas.. hahahaha.. overconfident sgt.. aaammmiikkk kaaawww!! tp dorang kra okla dpt 41 msa 1st tym 2.. Yg aku ni plak dpt 35 jeeewwww.. alahai Cik LieQ apakah sssslllloooowwww sgt kaw ni.. Tp ndak pa.. kami nk trus repeat.. aaddeeeiiii.. budak U bole repeat.. bkin malu sak.. tp ndk pa.. pgalaman e2 mgajar kta jd lbih baek.. heheeh.. btl la apa aku ckp 2 cz masa amik kali ke2 dorg da lulus.. Tinggal aku jak la yg blm lepasss.. aaddddooiiii..ni bukan tahap ssslllooowww lgk Cik LieQ oiii.. ni LEEMMSSS uda ni.. hehe..tp nk buat camna bukan rezeki.. pas jak taw xpass apa lgk aku trus kol someone n nanges2.. ehheehhe.. xmalu!! Da nanges2 2 aku xmaw da amik lagik..  aku xmaw gagal lgk.. rugi oooo bayar rm27 tuk repeat padahal bnda 2 senang tp ssh bg aku yg xtaw psl keta ni.. heheehh.. da lama 2 aku xnak pg test lgk cz dala xda kwn pas 2 fobia da nk amik nti xpass g.. so tgu sem ni bru amik 2 pon puas kna bebel dlu dgn Eun ni.. aaaaiiissshhh.. dia mmg kuat bebell.. sory Eun.. hehehe..:) Sem ni lak aku g test dgn Sue (urg yg salu aq sshkn la n salu curhat ma dia).. Taw x, sblm g test 2 aku pnya la stdy smpai pkul 4am. aaddooiii.. gara2 nk lulus pnya psl kn.. hehehe..  abes jak ANUGERAH SKRIN YG NDK BEST 2 trus blek blik n stdy.. dala kena bgn awal cz 830am cg Jamil (cg yg ajr kmi n amik srta hntr kmi blek UUM) nk amik.. pnya excited bljar 2 kn smpai oncall dgn someone & tnya dia sal soalan2 yg xtaw.. Dia 2 urg yg ajar aku bwk keta kt UUM ni la.. TQ atas tnjuk ajr anda ya... sory ya kalo mrh2 tym tnya soalan.. hahahahaha.. TQ jgk cz sbr dgn prngai Cik LieQ selama ni.. huhuhu.. Wah2!! ke laut da crta kaw ni Cik LieQ.. ok2 back to da point.. Ari ni aku test kmptr 2.. pnya takut mcm nk jwb exm kt UUM ni.. hmm.. baik jak smpai sna trus dftr n msuk blik then jwb.. aadddooiii.. dlm hati aku ni "hope will be fine".. heheeh spiking lgk kaw.. kelasss kaw jahh.. hahahaahah.. dr pgalaman lps aq da bljr tuk tnang jwb soalan cz dlu aku tlalu kelam kabut (mcm ada sak anakQ maw d c susu d uma) huhuhu.. td aku lbih tenang jwb soalan smpai bapa kalik cek uda 2. n ALHAMDULILLAH aku da LULUSSS.... yyyyyaaaaahhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooooo.. gembira btl aq rasa ehh.. ooppssss tlebih suda.. hehehe.. hmm.. dala pnt aq mnaip ehh.. maw bwat entry laen puullookk.. Daaaaaaaaaaaa.. fullstop!!

♥ Thanx Sudi Baca Entry RotiKaya.. Mwaahh ♥

1 Orang Paling K.I.U.T:

HariSha said...

tu baru ko liQ... lom ak g... adeh!!! huhuhu

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...