:: Klik Semua Wokayy :) ::

Thursday, November 17, 2011

:: Umur msh panjang ::

"Syukur alhamdulillah umur aku msih panjang!!"
ni ayat ROOM8 aku masa aku da smpai blik mlm td.
aku pon heran napa dia ckp mcm 2. 
sblum aku cita lgk pnjang lebar kn
aku nak knalkan dulu sapa room8 aku ni. hahah..


haaa.. ni la room8 aku yg plg aku syg..
nama dia Nor Fadzilah Saidin n nicknme dia ilah..
Taapppiii.. aku pgl ILOQ plak.. hheeheh..
sory loq..

ok2.. back to cita.. heheeh.. smlm kami kuar sm2.. 
ala besala room8 syg myyg la ktkan kn..
kami kuar g Jitra cz nk cr brg.. 
tq loq sbr dgn kerenah crwt aku.. hahahaha
msa otw nk blek U.S aku gtaw dia yg aku nak bljr BWK keta..
ok dia bg aq bwk strt hgway nk p uum 2. 
bnyk pkara yg jd msa aq bwk keta 2.. 
hahahahahahaahahah..
kalo la aku ni lelaki msti keringat JANTAN aku da kuar,
so nerviousaaaa bwk e2 mobil dong.. 
e2 xpa lgk cz jln straight jak..
then aku bgtaw dia "loq, aku maw bwk smpai uum"
pas 2 dia kta "ok" bajet aku da biasa la..
hahahahahaahahahah.. 
msa msuk dpn UK 2 lepas..
yeesss!!! (dlm hati aku)
last2 msa na kona msuk ddp trcinta aku plak jd lgk 1 kjdian.. 
adddeeeeiiiiiiiiiii..
aku cket g lggr keta urg laen cz aku belok MKN jln urg.. 
maaaaaallluuuuuu!!!
tp room8 aku ni tkut da..
pas 2 nk djdkn crta, dia plk nk bcita dgn aku, aku pon syokla dgr..
alih2 keta aku da ke lauttt.. hahaha..
pas 2 msk smpng dpp aku 2 cket jgk lggr keta nk kuar.. 
matila pulak kt bkit 2.. aaddoiii.. dala tym 2 urg da blek exm..
snggguhhh maaaluuuu cik LieQ..

xabes lgkkkk..
dia lak p repot dgn my Boyfie.. 
addddoooiiiii
apa lgk...kami kuar pulok..
jwbnya aku kna DERA bljr bwk keta dpn dwn mas 2.
slgi dia xpuas ati slgi e2la aku kna ulang bnda yg sm.
peeennnaaaattttt!!
dala xabes g pning pala kna bebel dgn room8 sndri..
kna bbel pulok da dgn en boyfie.. aaddddoiiii..
sabo jela kaw cik LieQ...
msa nk blek dia suh plak aku bwk smpai dpp..
mak aaaiiii..
dala aku xtaw.. bwk jela..
msa aku bwk 2 mati la pulok kt bonggol 2.. 
uda bapa kali kna ajr xjgk reti2...
aaaaiissshhh..
malu2..
nsb bek xda keta lalu c2 so bole kabe2 malu.. 
hahahaahahahaha..
tp aku epy jgk cket2 cz aku bole jgk bwk smpai dpp eehhh.. 
hahahahahaahah (gelak bangga)

ingat ensem la mcm 2!! hahah

ni la my boyfie.
hahahaha. nma dia...
hmmm.. xnk gtaw dlu.. AAY je la bole krg taw k... 
heheheheeheheh.. (gediksss)
dia ni la yg sgt2 sbr dgn aku pnya prngai yg gila,crwt n mengada2 ni.. heheeh
tq cz cinta sy.. hehehe.. getekkkzzz!!!

p/s: kpd my room8 Iloq n my boyfie AAY kalo ajr cik LieQ bwk keta jgn nk bebel or mrh2 ya.. pning dgr korang bebel ni.. heheh.. 1 lgk tq cz sbr dgn prngai cik LieQ.. hahaahahahah..
peace no war..:P







♥ Thanx Sudi Baca Entry RotiKaya.. Mwaahh ♥

3 Orang Paling K.I.U.T:

thaqibzaki said...

Aku kenal lelaki itu. HAHAHA! :D

Selamat berkekalan Lieq. :)

Eunica Alias said...

ooowwhhhh...ni upanya boy awak ae....x sgka plak...hehehehe

::Cik LieQ keelyng:: said...

thaqib: hehe.. knl ke?? ok2.. tq ya doanya.. lalalalla..

eun: hehe.. bru awk tau ke?? bkn ke awk da knl.. hahaha

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...