:: Klik Semua Wokayy :) ::

Tuesday, March 6, 2012

:: BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU ::


 Hello R.e.a..d.e.r.s!!



Kenapa belog saya perlu dkritik:

1. Saya budak baru belajar.. Kalau buruk n xpuas hati dgn blog ni tolongla komen.. :)
2. Nak cari kawan2 dari golongan blogger ni..
3. Saya kena buat axment.. Kena buat blog yg bole puaskan hati lecture so bole dapat markah yg oke..
4. Banyak lagi yg perlu saya belajar tentang dunia blogger ni.. 


p/s: TQ to Lyssa Faizureen cz dapat taw entry Abg BEN pon dari Lyssa.. 


♥ Thanx Sudi Baca Entry RotiKaya.. Mwaahh ♥

7 Orang Paling K.I.U.T:

Muhamad Azam said...

word verification tak payah buat pon tak pe senang nak komen :D

nice blog


jom pergi blog saya pulak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

CikMunBlogger said...

" tokey sini "
tak perlu pun ta pe . sebab " miss roti kaya " dah ade . :)

gambar kartun yang lip lap tu ta perlu pun ta pe :)

okay , tu jea :D

jom !
kritik blog mun . ^_^
kritik laa puas puas okay . :)

http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

miSs tyNa said...

datang nak komen ni ^^

okay, blog ni kena kemaskan lagu kut, nampak mcam serabut da.

lepas tu, tak payah letak confirmation word dekat
" join this site" tu.

tambah lagi, tak yah guna word verification kat kotak komen ni, senang nak komen ^^

okay, datang kritik blog sy ye . da follow sini :)

zakirul rahim said...

nice blog..teruskan blogging yaaa...

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se ok je dan ade stgah part masih pelu dpbaiki k tq :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

apisv2 said...

Salam, dtg nak jenguk blog ni ;p
jgn lupa usha balik ;D
http://www.apisv2.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Rafflesia™ said...

hye =.=
dtg dr segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU..

dear. kalau u xkesah. widget <----- asenye better amik yg xgerak2 sebab mengganggu kite nak baca entri. sebab die mnarik perhatian agar tak baca entri kamo. -.-

ini pendapat syieda saje. hihih
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...