:: Klik Semua Wokayy :) ::

Wednesday, March 14, 2012

:: Jadi Bisnesswoman Lak ::


Hello readers!

Tadi hari selasa merupakan hari cuti tuk aku.. 
Hari ni aku xda kelas.. Tapi aku kena jaga lab dari 10-12pm..
Sem ni aku da start cari duit poket sendiri..
Start dengan kawan aku mintak aku jadi runner baju..
Pas tu aku kena jaga lab lak..
Pas 2 kena cari customer yang nak beli tasbeh digital..
Now, aku tolong coursemate aku Ifa jual dadih & jual puding caramel.
Macam aku datang UUM tuk jadi bisnesswoman lak.. hehehe..




p/s: ppssttt.. kalau nak puding caramel or nak apa yg dalam list kat atas juz let me know k.. hehehe..
zzzzzzzzzzzzz....



♥ Thanx Sudi Baca Entry RotiKaya.. Mwaahh ♥

4 Orang Paling K.I.U.T:

Rtp Farra Arisha said...

this is one and only my favourite pudding!! :)

::Misz Roti Kaya:: said...

yapp... i love that puding too.. fyi, its made by a guy.. heheh

Admin said...

i love puding


visit morning ,,,

hamzah ian said...

pergh.. nampak sedap tu.. nak2..

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...