:: Klik Semua Wokayy :) ::

Sunday, April 8, 2012

:: Sugar Glider?? Menatang Apa Lagik?? ::

 
 
Hello Peeps!
 
 
Ni ke sugar glider?? Aku tengok macam tikus mondok da ghope dia... Kan??
Tapi aku pelik la napa ramai sangat orang nak bela menatang ni..
Aku tengok jak sudah geli.. *eeeuuuuwwww... 
Kawan aku bagitau aku yang kat UUM ni ada sorang Chinese ni bwat Sugar Glider ni as her pet oke..
Comel sangat ke binatang ni??
Jommm kita cek-it-out..
 
Yang ni comey jugak..

Sepesen dengan kelawar gak ke??

Ke sepesen dengan tupai...?? 


 
 Yela kan laen orang laen minat dia..
So bagi sapa2 yang berminat nak bela menatang ni or yang dah ada SG ni bole membuat tempahan SINI 
 Bole jugak PM dia di Facebook..
 
 
 
 
 
p/s: Tujuan Entry ni sebenarnya nak promote kajen aku.. Dia bisnes SG ni.. heQ nanti ramai urang beli aku maw komisen jugak!!!
 
 

 

♥ Thanx Sudi Baca Entry RotiKaya.. Mwaahh ♥

5 Orang Paling K.I.U.T:

saveqmm said...

gila gelik...haha!!!

::MiszRotiKaya:: said...

@saveqmm ehehehe.. uda ko pegang ka?? eeee.. geli aq bjln2 d bdn ehh

Amiirah-Cassan said...

hahaha comel kan , tapi kin geli , hahahahaha but yeah , mmg ramai cewek2 sukak ni :p ahaha

::MiszRotiKaya:: said...

@Amiirah-Cassan hehehe.. e2la.. ko ada ka jugak SG ni mira?? cewek2 jugak ko kn.. hehehe :)

Proff Xcadbury El-Insomniac said...

NI dah tukar link belog... http://cyber-feltcraft.blogspot.com/

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...